Vi ĂĄbner en Brainchild pop-up shop i Aarhus!

Brainchild pop-up shop | Åbningsuge 14.-21. november | Aarhus, City Vest

Det er med ægceptionelt stor begejstring vi kan offentliggøre, at vi åbner en Brainchild pop-up shop i Aarhus! Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores Brainchild-univers i vores egen hjemby, Aarhus. Vi slår dørene op lørdag d. 14. november i City Vest, og er at finde i centret frem til midten af januar 2021.

I åbningsugen er det muligt at købe vores nye træfigur, Svane Figuren* – derudover kan du deltage i en attraktiv konkurrence i butikken. Dette er bare nogle af de gode grunde til at besøge os i åbningsugen d. 14.-21. november, og opleve vores Brainchild pop-up shop.

*Sælges så længe lager haves.
Brainchild butik i Aarhus

Visualisering af Brainchild pop-up shop.

Iværksætter konkurrence

I september startede indkøbscentret City Vest en konkurrence, hvor præmien var et butikslokale kvit og frit i 3 måneder. Den mulighed kunne Brainchild ikke lade gå forbi, og vi arbejde hårdt på en plan for butikken og visualisering af projektet.

Martin Brix Midtgaard, som er ejer og stifter af Brainchild, er født og opvokset i Aarhus-området og kunne derfor se mulighederne i at åbne i vante omgivelser. Konkurrencen var benhård, og mange iværksættere var med i opløbet, hvorfor glæden var stor, da vi blev kåret som vindere af konkurrencen. Vi glæder os til at møde nye, samt tilbagevendende kunder.

Brainchild butik i Aarhus

Visualisering af Brainchild pop-up shop.

Adresse

City Vest
Gudrunsvej 7
8220 Brabrand

Ă…bningstider

Hverdage kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00

Se særlige åbningstider længere nede på siden.

Ă…bningsugen

14.-21. november

Vi er at finde i centret til midten af januar 2021.

COVID-19 forholdsregler i Brainchild pop-up shop

Vi følger naturligvis alle myndighedernes anvisninger, så du kan få en tryg og sikker oplevelse i vores Brainchild pop-up shop. Dertil beder vi om din hjælp, til at overholde alle nødvendige retningslinjer, så vi alle får en tryg oplevelse:

  • Max 10 personer i kø ude foran butikken.
  • Max 20 personer i butikken ad gangen.
  • Afsprit dine hænder ved indgangen.
  • Afsprit gerne dine hænder undervejs i dit besøg i butikken – særligt hvis du berører produkter.
  • Hold god afstand til øvrige kunder og personale.

På åbningsdagen forventer vi flere mennesker end på en normal dag, og det er derfor særligt vigtigt at du viser hensyn og er opmærksom på at følge vores anvisninger. Der må max stå 10 i kø ude foran butikken. Hvis der står 10 personer i kø, skal vi bede dig om at cirkulere rundt i centret indtil der igen er plads i køen. Vi gør opmærksom på, at vi grundet COVID-19 ikke kører specielle tilbud på selve åbningsdagen, men derimod holder vi en åbningsuge. På denne måde har du rig mulighed for at besøge os og tage del i festlighederne, samtidig med at vi alle får en tryg oplevelse.

Ă…bningsugen er fra den 14. – 21. november 2020. Derudover er vi at finde i centret til midten af januar 2021.

Vi opfordre alle vores kunder til at tage hensyn til hinanden og personalet, og blive hjemme hvis du udviser symptomer pĂĄ COVID-19.
.

Særlige åbningstider

Udover vores normale åbningstider, har vi ifbm. julen særlige åbningstider på de følgende dage i 2020:

Black Friday: 27. november – 08:00-21:00
Obs! Pga. COVID-19, holder vi Black Week. Det betyder at der ikke vil være særlige tilbud om fredagen. Tilbud er dermed aktuelle alle dage i uge 48.

Søndagsåbent: 29. november – 10:00-16:00
Søndagsåbent: 6. december – 10:00-16:00

Søndagsåbent: 13. december – 10:00-16:00
Sent åbent: 19. december – 10:00-19:00
Søndagsåbent: 20. december – 10:00-19:00
Juleaften – LUKKET – 24. december
1. juledag – LUKKET – 25. december
2. juledag – LUKKET – 26. december
Søndagsåbent: 27. december – 10:00-16:00
Tidligt lukket: 31. december – 10:00-14:00
NytĂĄrsdag – LUKKET – 1. januar 2021

De normale ĂĄbningstider er:
Hverdage – 10.00-19.00
Lørdag – 10.00-16.00

Vi har en ægstra god nyhed!

Udover nyheden om vores pop-up shop i City Vest, har vi endnu en glædelig nyhed at dele med jer – til foråret flytter vi nemlig ind i det nyopførte Æggepakkeriet, som ligger i Aarhus K. Her åbner vi dørene til vores permanente lokation, hvor du fremover kan komme og opleve Brainchild-universet.

Du kan holde dig opdateret omkring nye produkter, vores kommende åbning i Æggepakkeriet og meget mere, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik og at vi anvender vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information Brainchild-nyheder, relevante tilbud samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden.