Handelsbetingelser

Brainchild IVS
CVR 37999806
Projektdækket Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000, Aarhus
C/O Martin Brix Midtgaard

Betaling

Hvis du vælger at betale med “Overførsel til bankkonto”, skal det ske til nedenstående kontooplysninger

Reg. Nr.: 7320
Konto nr.: 0001723944
Djurslands bank

Betaler du med betalingskort, debiterer vi først beløbet når din vare er afsendt.

Leveringstid

Leveringstiden er typisk 2 hverdage, men kan være op til 5 hverdage.

Fragtomkostninger

Som udgangspunkt bliver ordrer med omdeling til en privat adresse, pålagt et fragt og administrations-gebyr på 79 DKK for fragt og administration. En ordre leveret til en GLS PakkeShop, bliver pålagt et fragt og administrations-gebyr på 49 DKK.

Du skal ikke betale gebyret når en ordre overstiger 499 DKK inklusiv moms.

Reklamation – Transportskade

I tilfælde af at din ordre bliver beskadiget under transporten, sørger vi naturligvis for at du får et nyt produkt. For at vi kan behandle din reklamation, skal vi bede dig om at sende billeder af:

1. Det beskadigede produkt.
2. Pakkens udvendige beskyttelse, med en synlig pakkelabel.
3. Pakkens indvendige beskyttelse.

Billederne, dit ordrenummer, samt beskrivelsen af reklamationen skal sendes til kontakt@brainchild.dk

Fortrydelsesret

Som forbruger og har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved
kontakt@brainchild-original.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal betale udgifterne i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Det er vigtigt at varerne returneres i samme forsvarlige indpakning som varen var pakket i ved modtagelse. Plakater rulles i beskyttende silkepapir i et paprør.

Varetyper undtaget fortrydelsesretten

Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter at du har konstateret fejlen eller manglen.

Hvis din pakke er blevet beskadiget under forsendelsen, skal du: Skrive en mail til kontakt@brainchild-original.dk med dit ordrenummer samt sende billeder af det beskadigede produkt, emballagen med en synlig pakkelabel, og pakkens indvendige beskyttelse.

Varens stand

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til en af de to nedenstående adresser (Forskelligt fra varetype til varetype – du får besked ved henvendelse om returnering)

Brainchild
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde

Brainchild
Hasle Centervej 275
8210 Aarhus

Ægget figuren

Hvis du fortryder dit køb af ægget figuren, er det vigtigt at du ved returnering ikke har brudt plombering om æg og fod eller beskadiget emballagen. Det er OK at have brudt den yderste plombering i form af de to klistermærker, for at besigtige produktet.

Ved returnering skal varen sendes i mindst lige så forsvarligt beskyttende tilstand, som ved modtagelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi vil ikke sælge dine personlige oplysninger videre til en tredjepart.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.