Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Et ord er et ord, men betydningen kan være knap så bogstavelig. Sådan er det med de danske møbelklassikere, som er inspireret af – og navngivet efter – helt konkrete ord. Klassikerne er blevet så ikoniske, at det nu er dem, vi tænker på, når vi hører ordene. De overskygger ordenes originale betydning.

Brainchild tager ordene helt bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – til de ord, der inspirerede formgivningen. For nok ser vi den originale betydning, men vi kommer også til at tolke på det bogstavelige. Vi ser den bagvedliggende idé, men også designernes fortolkning. Vi kommer helt automatisk til at sammenligne – og kan blive helt i tvivl: Hvad er det lige, ordet betyder – og hvad er originalen?

Vi hedder Brainchild. Det betyder ’en original idé’. Vi kan ikke hedde andet, for vi tager jo danske møbelklassikere tilbage til originalen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’. Leg med!

Se alle plakater
plakater fra brainchild med ægget, koglen og svanen

FAQ

Hvis du har spørgsmål til din ordre, vores produkter eller til noget tredje, kan du søge svar på vores FAQ-side.

Se FAQ

Nyheder

Vil du være en af de første som får besked når der er en nyhed fra Brainchild? Så meld dig til vores nyhedsbrev – her vil vi holde dig opdateret når der f.eks. udkommer nye plakater.

Forhandlere af Brainchild

Du kan købe Brainchild plakater og ‘Ægget figuren’ i over 40 forskellige butikker i Danmark.

Se forhandlerliste