Vi udgiver vores plakater i ny streg

Pryd dine vægge med vores nyeste fortolkninger af danske møbelklassikere.

Lørdag den 2. november 2019

nye plakater med bamsen, dråben og svanen

Foto: © Brainchild

Hvis du er stolt af den danske designhistorie, og beundrer de anerkendte danske designere, som historien rummer, har vi nogle gode nyheder til dig. Du kan nemlig pryde væggene i dit hjem med bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere som Ægget, Koglen og Svanen, i et helt nyt design.

I form af vores klassiske plakater, har vi længe haft succes med at fortolke danske møbelklassikere bogstaveligt. De klassiske plakater fra vores plakatserie ‘Original’, kombinerer både god æstetik og humor, og nu har vi udgivet dem i en helt ny stilart.

Ægget, Koglen, Svanen og de øvrige plakatmotiver, i ny streg

Vores plakatserie ‘Original’ indeholder bogstavelige fortolkninger af nogle af de mest anerkendte, danske designklassikere fra omkring midten af det 20. århundrede; Svanen, Dråben, Myren, Ægget, Koglen, Vintergækken og Bamsen.

Vores klassiske plakater er minimalistiske, men Martin Brix Midtgaard, der står bag Brainchild, mente at det enkle udtryk uden tvivl kunne dyrkes yderligere, hvilket viste sig var muligt. Nu fås plakaterne nemlig i en ny streg, som også følger meget godt med tidens tendenser for design og boligindretning.

Ligesom ved vores klassiske plakater, har der i designet af de nye plakater været fokus på godt grafisk håndværk, hvor der er kælet for detaljerne. “Med inspiration i kunstarterne ‘kalligrafi’ og ‘line art’, har vi designet motiverne i en ny og simplificeret streg. Den nye streg er elegant, og enkelheden er med til at understrege og forstærke det minimalistiske udtryk for vores koncept.” Udtaler Martin.

Plakaterne i streg med hvid baggrund danner grundlag for den nye stilart, og er en fast del af sortiment. Vi følger tidens aktuelle tendenser for design og boligindretning – derfor er streg-plakaterne med grøn baggrund i limited edition, og er begrænset til vintersæsonen. Plakaterne med grøn baggrund udgår den 29. februar 2020, hvorefter forårets farver bliver udgivet.

Du kan se vores nye streg plakater her.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ægget, koglen og svanen plakaterne fra Brainchild

Foto: © Brainchild

Tanken bag designet på plakaterne

Plakaterne er designet ud fra de to parametre; god æstetik og humor. Det tidløse udtryk, som de danske møbelklassikere repræsenterer, indrammes gennem et minimalistisk og enkelt design. Humoren i vores designs, kommer til udtryk i de underforståede referencer til danske møbelklassikere, hvor navnene på de danske møbler tages helt bogstaveligt. Plakaterne er en stilren måde at udsmykke væggene i et moderne hjem.


Afhængig af hvilken størrelse du ønsker dine plakater, og om plakaterne skal leveres indrammet, fås plakaterne i priser fra 1.145 kroner og ned til 80 kroner. Plakaterne fås fra størrelse 70×100 og ned til størrelse A5 (14,8 x 21 cm.) Hvis du ønsker at lave en klassisk billedvæg med tre af vore plakater, kan du købe et samlet sæt bestående af Ægget. Koglen og Svanen plakaterne her.

Danske møbel plakater med ægget, koglen og svanen fra Brainchild

Foto: © Brainchild

brainchild

Plakater med ægget, koglen og svanen

Plakatserien »Original« består af ægget, koglen, svanen, dråben, myren, bamsen og vintergækken.

Se alle plakater