brainchild

Ægget, koglen og svanen plakaterne

Hos Brainchild tager vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – Tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’.

Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i 4 forskellige størrelser.

Nedenfor kan du se vores plakater med koglen, svanen, ægget og de øvrige plakater som hører til plakatserien ‘Original’.

brainchild

Plakater med ægget, koglen, svanen..

.. myren, dråben, vintergækken og bamsen.

Hos Brainchild tager vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’.

Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i 4 forskellige størrelser.

Nedenfor kan du se vores plakater med koglen, svanen, ægget og de øvrige plakater som hører til plakatserien ‘Original’.

Ægget, koglen og svanen på stribe

Det er populært at kombinere ægget, koglen og svanen – Derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end ægget, koglen og svanen – F.eks. dråben, myren og bamsen. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Plakater til stuen..

.. i en unik sammensætning. Med 23 forskellige plakatmotiver at vælge i mellem, kan du ende op med at designe din helt unikke kombination af vores plakater – for hvis du vælger 3 plakater, har du faktisk over 12.000 forskellige kombinationsmuligheder!

Sættene med 3 plakater fås i størrelse 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Danske designplakater til dine vægge..

.. på nul komma fem. Hvis du køber plakater hos os inden kl. 10:00 på hverdage, vil dine plakater som udgangspunkt allerede blive sendt afsted samme dag.

En Brainchild plakat er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget 230g ark fra ‘Hahnemühle’.

Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i størrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Ægget figuren

Ægget figuren er en 10 cm. høj træfigur, som fås i mørkt og lyst træ med sølv- og guldfarvet fod.

Se ægget figuren

Designplakater

De to vigtigste designparametre i vores koncept, er humoren og æstetikken. Med designet af vores enestående plakatmotiver, er det lykkedes os at forene de to designparametre. Derfor mener vi, at når du vælger at dekorere dine vægge med Brainchild plakater, vælger du at bringe humor og god æstetik ind i dit hjem.

Flotte plakater 

De danske møbelklassikere, særligt fra omkring midten af det 20. århundrede, er originale og æstetisk uovertrufne. Møblerne er tidløse og repræsenterer en form for nationalidentitet for de fleste danskere. I vores optik, er der sidenhen ikke kommet mange møbler til, som kan måle sig med klassikerne fra den periode. Vi søger at fange samme æstetik og originale udtryk i vores plakater.

Det minimalistisk design, er med til at gøre vores plakater æstetisk flotte. Enkeltheden i vores plakatmotiver gør, at plakaterne er velegnede på væggene i de fleste danske hjem. Vores plakater står skarpt i kvaliteten, da de er designet detaljerige. Den kvalitative produktionsmetode af vores plakater, sikrer at de flotte detaljer også giver sig til kende, når plakaterne bliver printet.

Sjove plakater

Med de underforståede referencer til danske møbelklassikere, er humoren at finde i vores plakater. Med vores plakater tager vi ordene helt bogstaveligt og følger møbelklassikerne tilbage til originalen. Det sætter gang i hjernens forunderlige forbindelser, og associationerne begynder at svinge som et pendul. For nok ser vi den originale betydning, men vi kommer også til at tolke på det bogstavelige. Når du indretter dit hjem med vores vores plakater, afspejler du at du har humor og er designbevidst.

Vores plakater er designet med respekt for de danske møbelklassikere.

Læs mere om Brainchild