brainchild

Klassiske plakater

Vores klassiske plakater danner grundlaget for vores koncept, og er udgangspunktet for de videreudviklinger vi har lavet af vores plakater igennem tiden.

De klassiske plakater fås i over 25 forskellige varianter. Vælg i mellem Ægget, Koglen, Svanen, Myren, Dråben, Bamsen og Vintergækken.

Ægget, Koglen og Svanen på stribe

Det er populært at kombinere Ægget, Koglen og Svanen – derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end Ægget, Koglen og Svanen – f.eks. Dråben, Myren og Bamsen. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Danske designplakater til dine vægge..

.. på nul komma fem. Hvis du køber plakater hos os inden kl. 10:00 på hverdage, vil dine plakater som regel allerede blive sendt afsted samme dag.

En Brainchild plakat er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget og FSC-certificeret papir fra ‘Hahnemühle’.

Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i størrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Ægget figuren

Ægget figuren er en 10 cm. høj træfigur, som fås i mørkt og lyst træ med sølv- og guldfarvet fod.

Se ægget figuren

Designplakater

De to vigtigste designparametre i vores koncept, er humoren og æstetikken. Med designet af vores enestående plakatmotiver, er det lykkedes os at forene de to designparametre. Derfor mener vi, at når du vælger at dekorere dine vægge med Brainchild plakater, vælger du at bringe humor og god æstetik ind i dit hjem.

Flotte plakater 

De danske møbelklassikere, særligt fra omkring midten af det 20. århundrede, er originale og æstetisk uovertrufne. Møblerne er tidløse og repræsenterer en form for nationalidentitet for de fleste danskere. I vores optik, er der sidenhen ikke kommet mange møbler til, som kan måle sig med de anerkendte klassikere fra den periode. Vi søger at fange samme gode æstetik og originale udtryk i vores plakater.

Det minimalistisk design, er med til at gøre vores plakater æstetisk flotte. Enkelheden i vores plakatmotiver gør, at plakaterne er velegnede på væggene i de fleste danske hjem. Vores plakater står skarpt i kvaliteten, da de er designet detaljerige. Den kvalitative produktionsmetode af vores plakater, sikrer at de flotte detaljer også giver sig til kende, når plakaterne bliver printet.

Sjove plakater

Med de underforståede referencer til danske møbelklassikere, er humoren at finde i vores plakater. Med vores plakater tager vi ordene helt bogstaveligt og følger møbelklassikerne tilbage til originalen. Det sætter gang i hjernens forunderlige forbindelser, og associationerne begynder at svinge som et pendul. For nok ser vi den originale betydning, men vi kommer også til at tolke på det bogstavelige. Når du indretter dit hjem med vores vores plakater, afspejler du at du har humor og er designbevidst.

Læs mere om Brainchild