>brainchild

Plakater med koglen

Kogle plakaten fås med gul baggrund, hvid baggrund, rustrød baggrund og i en udgave med sandfarvet baggrund.

Nedenfor kan du se hele vores sortiment af plakater med koglen.

Koglen, ægget og svanen

Det er populært at kombinere koglen med ægget og svanen – derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end koglen, ægget og svanen – f.eks. dråben, vintergækken og myren. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Design din helt unikke sammensætning af Brainchild plakater til dit hjem

Med 23 forskellige plakatmotiver at vælge i mellem, kan du ende op med at designe din helt unikke kombination af vores plakater  – for hvis du vælger 3 plakater, har du faktisk over 12.000 forskellige kombinationsmuligheder!

Sættene med 3 plakater fås i størrelse 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Kogle plakaten i samspil med ægget og svanen

Den rustrøde kogle – grangiveligt at finde på væggene i fine hjem

Koglen med rustrød baggrund passer perfekt på en væg sammen med ægget med gul baggrund og svanen med petroleumsblå baggrund – de 3 motiver er nemlig designet med øje for at skulle komplimentere hinanden. Læg mærke til at fødderne på ægget og svanen er guldfarvede.

Koglen med sandfarvet baggrund giver ro til dine vægge

Vi anbefaler dig at kombinere koglen med sandfarvet baggrund sammen med de øvrige plakater vi har med sandfarvet baggrund. Du kan vælge imellem koglen, dråben, bamsen og myren med sandfarvet baggrund.

Den gule kogle passer perfekt med vores andre plakater i pastelfarver

Koglen med gul baggrund er populær at kombinere med svanen med lyseblå baggrund og ægget med mintgrøn baggrund, da alle plakaterne er i pastelfarvede nuancer.

Sorte og hvide plakater som passer til væggene i de fleste hjem

Den mest populære kombination af tre plakater er koglen med hvid baggrund sammen med svanen og ægget med sort baggrund. De tre plakater i kombination med hinanden er både tidløs og moderne.

Se alle plakater

Danske designplakater til dine vægge..

.. på nul komma fem. Hvis du køber plakater hos os inden kl. 10:00 på hverdage, vil dine plakater som udgangspunkt allerede blive sendt afsted samme dag.

En Brainchild plakat er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget 230g ark fra ‘Hahnemühle’.

Plakaterne fåes med flere forskellige baggrundsfarver og i 4 forskellige plakatstørrelser, størrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Hos Brainchild fortolker vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’.

Læs mere om Brainchild