brainchild

3 nye Brainchild plakater

Den sorte svane

Den hvide svane har fået en makker – den sorte svane med sort baggrund.

Vintergækken med sort baggrund

Vores plakater med sort og hvid baggrund er populære – nu tilføjer vi også vintergækken med sort baggrund til samlingen. Vintergækken med sort baggrund er et sikkert valg til dine vægge, da den er tidløs og moderne.

Dråben med sandfarvet baggrund

I en kontrast til sort, udgiver vi dråben med sandfarvet baggrund. Da plakatserien allerede indeholder bamsen, koglen og myren med sandfarvet baggrund, synes det gennemført også at udgive dråben med sandfarvet baggrund.

De tre plakater samlet i én pakke

Hvis du både er vild med den nye svane, dråbe og vintergæk, kan du vælge at købe motiverne i en samlet pakke bestående af 3 plakater.

Du kan også vælge at kombinere én eller to af de nye plakater med vores andre plakater, i en sammensætning som passer perfekt til væggene i dit hjem – vi tilbyder nemlig sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Unik sammensætning af plakater til din stue

Med 24 forskellige plakatmotiver at vælge i mellem, kan du ende op med at designe din helt unikke kombination af vores plakater  – for hvis du vælger 3 plakater, har du faktisk næsten 14.000 forskellige kombinationsmuligheder!

Sættene med 3 plakater fås i størrelse 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Danske designplakater til dine vægge..

.. på nul komma fem. Hvis du køber plakater hos os inden kl. 10:00 på hverdage, vil dine plakater som udgangspunkt allerede blive sendt afsted samme dag.

En Brainchild plakat er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget 230g ark fra ‘Hahnemühle’.

Plakaterne fåes med flere forskellige baggrundsfarver og i plakatstørrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Nyheder

Vil du være en af de første som får besked når der er en nyhed fra Brainchild? Så meld dig til vores nyhedsbrev – her vil vi holde dig opdateret når der udkommer nye plakater.

Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Hos Brainchild fortolker vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’

Læs mere om Brainchild