brainchild

3 nye Brainchild plakater

Den sorte svane

Den hvide svane har fået en makker – den sorte svane med sort baggrund.

Vintergækken med sort baggrund

Vores plakater med sort og hvid baggrund er populære – nu tilføjer vi også vintergækken med sort baggrund til samlingen. Vintergækken med sort baggrund er et sikkert valg til dine vægge, da den er tidløs og moderne.

Dråben med sandfarvet baggrund

I en kontrast til sort, udgiver vi dråben med sandfarvet baggrund. Plakatserien indeholder også koglen, bamsen og myren med sandfarvet baggrund.

De tre plakater samlet i én pakke

Hvis du både er vild med den nye svane, dråbe og vintergæk, kan du vælge at købe motiverne i en samlet pakke bestående af 3 plakater.

Du kan også vælge at kombinere én eller to af de nye plakater med vores andre plakater, i en sammensætning som passer perfekt til væggene i dit hjem – vi tilbyder nemlig sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Unik sammensætning af plakater til din stue

Med 24 forskellige plakatmotiver at vælge i mellem, kan du ende op med at designe din helt unikke kombination af vores plakater  – for hvis du vælger 3 plakater, har du faktisk næsten 14.000 forskellige kombinationsmuligheder!

Sættene med 3 plakater fås i størrelse 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Danske designplakater til dine vægge..

.. på nul komma fem. Hvis du køber plakater hos os inden kl. 10:00 på hverdage, vil dine plakater som udgangspunkt allerede blive sendt afsted samme dag.

En Brainchild plakat er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget 230g ark fra ‘Hahnemühle’.

Plakaterne fåes med flere forskellige baggrundsfarver og i plakatstørrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Nyheder

Vil du være en af de første som får besked når der er en nyhed fra Brainchild? Så meld dig til vores nyhedsbrev – her vil vi holde dig opdateret når der udkommer nye plakater.

Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Hos Brainchild fortolker vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’

Læs mere om Brainchild