brainchild

Streg plakater


Med inspiration i kunstarterne ‘kalligrafi’ og ‘line art’,  har vi designet originalerne i en simplificeret streg. Stregen er elegant, og enkelheden er med til at understrege og forstærke det minimalistiske udtryk for vores koncept.

Plakaterne i streg fås med hvid og mørkeblå baggrundsfarve.

Klassiske plakater

De klassiske plakater danner grundlaget for vores koncept, og er udgangspunktet for de videreudviklinger vi har lavet af vores plakater igennem tiden. Plakaterne fås i over 25 forskellige varianter og er fast sortiment.

Se plakaterne

Ægget Figuren

Ægget figuren er en 10 cm. høj træfigur, som fås i mørkt og lyst træ med sølv- og guldfarvet fod.

Se ægget figuren

Minimalistiske plakater

Vores enkle stregplakater er en videreudvikling af vores klassiske plakater med fortolkninger af danske møbelklassikere. Med en simplificeret streg og inspiration fra ’kalligrafi’ og ’line art’, illustrer vi med stregplakaterne på minimalistisk vis vores bogstavelige fortolkninger.

Vi har haft fokus på en streg der er elegant og enkel, for netop at understrege og forstærke det minimalistiske udtryk i vores koncept. Vores bogstavelige fortolkninger bliver derfor illustreret på en elegant og formfuld måde, som er ideel at benytte i boligindretningen i et moderne skandinavisk hjem.

Vores stregplakater fås i forskellige størrelser med mulighed for tilkøb af plakatrammer i egetræ i forskellige farvenuancer. Plakaterne kan med fordel både hænges op enkeltvis eller være en del af en dekorativ billedvæg.

Alle vores bogstavelige fortolkninger er mulige at få som stregplakat. Du kan vælge imellem Ægget, Svanen, Koglen, Dråben, Myren, Bamsen, Flowerpot og Vintergækken.

Designplakater

De to vigtigste designparametre i vores koncept, er humoren og æstetikken. Med designet af vores enestående plakatmotiver, er det lykkedes os at forene de to designparametre. Derfor mener vi, at når du vælger at dekorere dine vægge med Brainchild plakater, vælger du at bringe humor og god æstetik ind i dit hjem.

De danske møbelklassikere, særligt fra omkring midten af det 20. århundrede, er originale og æstetisk uovertrufne. Møblerne er tidløse og repræsenterer en form for nationalidentitet for de fleste danskere. I vores optik, er der sidenhen ikke kommet mange møbler til, som kan måle sig med de anerkendte klassikere fra den periode. Vi søger at fange samme gode æstetik og originale udtryk i vores plakater.

Det minimalistisk design, er med til at gøre vores plakater æstetisk flotte. Enkelheden i vores plakatmotiver gør, at plakaterne er velegnede på væggene i de fleste danske hjem. Plakaterne er designet i en detaljerig opløsning, som får motiverne til at fremstå knivskarpe i alle størrelser. Den kvalitative produktionsmetode af vores plakater, sikrer at de flotte detaljer også giver sig til kende, når plakaterne bliver printet.

Sjove plakater

Med de underforståede referencer til danske møbelklassikere, er humoren at finde i vores plakater. Med vores plakater tager vi ordene helt bogstaveligt og følger møbelklassikerne tilbage til originalen. Det sætter gang i hjernens forunderlige forbindelser, og associationerne begynder at svinge som et pendul. For nok ser vi den originale betydning, men vi kommer også til at tolke på det bogstavelige. Når du indretter dit hjem med vores vores plakater, afspejler du at du har humor og er designbevidst.

Læs mere om Brainchild