brainchild

Plakater med svanen

Svanen på plakat fås med lyseblå, petroleumsblå og som både sort og hvid svane på sort baggrund.

Nedenfor kan du se hele vores sortiment af plakater med svanen.

Svanen, koglen og ægget

Det er populært at kombinere svanen med koglen og ægget – derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end svanen, koglen og ægget – f.eks. vintergækken, bamsen og myren. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Design din helt unikke sammensætning af Brainchild plakater til dit hjem

Med 23 forskellige plakatmotiver at vælge i mellem, kan du ende op med at designe din helt unikke kombination af vores plakater  – for hvis du vælger 3 plakater, har du faktisk over 12.000 forskellige kombinationsmuligheder!

Sættene med 3 plakater fås i størrelse 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Hæng svanen på dine vægge sammen med ægget og koglen

Svanen i petroleumsblå med guldfarvet fod

Svanen med petroleumsblå baggrund passer perfekt på en væg sammen med ægget med gul baggrund og koglen med rustrød baggrund – de 3 motiver er nemlig designet med øje for at skulle komplimentere hinanden. Læg mærke til at fødderne på svanen og ægget er guldfarvede.

En af vores mest populære plakater

En af vores mest populære motiver er den hvide svane med sort baggrund – den mest populære kombination af tre plakater er den hvide svane og ægget med sort baggrund i kombination med koglen med hvid baggrund. Ved at hænge de tre plakater på dine vægge, opnår du en tidløs og moderne indretning.

Svanen i pastelblå

Svanen i pastelblå passer upåklageligt sammen med vores øvrige plakater med pastelfarver. Vi anbefaler at kombinere den pastelblå svane med ægget med mintgrøn baggrund og koglen med gul baggrund.

Den sorte svane

Et af de nyeste plakater er den sorte svane på sort baggrund. Med sin majestætiske elegance, er den sorte svane klar til at pryde vægge i danske hjem fra oktober 2019. Vi anbefaler at parre den sorte svane med koglen med hvid baggrund og ægget med sort baggrund.

Se alle plakater

Danske designplakater til dine vægge..

.. på nul komma fem. Hvis du køber plakater hos os inden kl. 10:00 på hverdage, vil dine plakater som udgangspunkt allerede blive sendt afsted samme dag.

En Brainchild plakat er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget 230g ark fra ‘Hahnemühle’.

Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i 4 forskellige plakatstørrelser, størrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Hos Brainchild fortolker vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’.

Læs mere om Brainchild